Leave a comment

Actualitat

El passat 27 d’Octubre el Grup de Teatre de l’Ateneu ABI,  el  TEATRAC, va representar l’obra “SU DIA DE SUERTE” dins del cicle “Montcada a Escena”.

Abans , el divendres 26 d’Octubre es va fer un homenatge al soci SEBASTIÀ COSTA I LLOBET, molt vinculat al mon teatral durant tota la seva vida.  Membre actiu del grup de teatre de l’ABI durant dues etapes, primer entre els anys  50 i 60 i més tard, al Grup Escènic Arturo Calvo  (actual TEATRAC) entre els anys 70 i 80. Va ser un homenatge merescut i molt emotiu, on en Sebastià va demostrar que malgrat els seus 89 anys, encara du el teatre a la sang. Ens va explicar un munt d’anècdotes que al llarg de la seva vida ha recopilat trepitjant escenaris.  Ens va explicar els seus inicis amb en Joan Dalmau i les posteriors etapes, durant els anys 80 amb el Josep Maria Gòmez, entre altres.  Un pou d’història i de coneixença que ens vàrem  quedar amb ganes de saber-ne més.  Moltes felicitats i moltes gràcies sr. Sebastià.

Foto: En Sebastià Costa, de l’Ateneu ABI , i a la  dreta  n’Antonio Escrigas, de La Unió, al moment de rebre l’homenatge.

Leave a comment