Leave a comment

Qui sóm

L’Associació Benèfico-Instructiva, fundada l’any 1909 com a entitat benèfica i de foment del progrés de la societat montcadenca, i l’Ateneu Domingo Fins (o Ateneu Fins) fundat el 1929 i integrat des de 1931 al sí de l’A.B.I. conformen, avui en dia, una de les entitats més antigues i, alhora, representatives del panorama associatiu montcadenc, i integrada en la societat civil fins al punt de poder-se considerar un símbol d’identitat montcadenca.

Com a entitat catalana i Ateneu del segle XXI, l’ABI vol ser un centre obert, de referència, amb la pretensió d’esdevenir punt de trobada i l’objectiu d’oferir una alternativa cultural i social sòlida i complementaria a les ofertes d’avui en dia, tot i continuant amb la seva històrica tasca solidària i benèfica, promocionant l’activitat cultural i promovent l’agermanament entre pobles.

L’Associació Benèfic Instructiva – Ateneu Domingo Fins ABI et proposa incrementar la teva implicació amb l’entitat. En aquesta nova etapa volem ampliar i reforçar la base associativa i amb aquesta, el dinamisme i la fortalesa que l’Ateneu ABI necessita i mereix.

Iniciem doncs una crida a la ciutadania de Montcada i Reixac a participar activament de l’entitat, a la vegada que proposem un seguit d’avantatges per a totes aquestes persones: descomptes en els cursos i tallers i en l’ús dels espais, la possibilitat d’exposar a les sales de l’entitat, entre d’altres beneficis que anirem presentant en els propers mesos.

D’aquesta manera volem garantir la continuïtat d’una entitat referent a Montcada i Reixac amb més de 100 anys d’història. A més, l’Ateneu ABI no ha oblidat mai el seu compromís amb la ciutadania, la cohesió social i els valors democràtics.

Anima’t doncs a formar part d’aquest projecte posant el teu gra de sorra, participant del dia a dia i gaudint dels avantatges i serveis que t’ofereix l’Ateneu ABI, a la vegada que podràs incidir en el rumb que ha de prendre una de les entitats històriques de la nostra ciutat.

Amb el vostre carnet de soci podeu gaudir dels següents avantatges:

– Assistir a les assemblees de soci amb dret de veu i vot

– Prioritat d’inscripció als nous cursos

– Preus especials a la programació de cursos i tallers del centre

– 50% de descompte en la matrícula d’un curs en portar 3 socis més

– Descomptes pel lloguer de sales i espais

– Descomptes en activitats d’entitats amigues

– Connexió gratuïta a Internet

Els descomptes no són acumulables a altres possibles promocions.

Leave a comment