Leave a comment

Fes-te soci!!!

FITXA SOCI

Un dels objectius de l’Associació és l’enfortiment del teixit associatiu vinculat a la nostra entitat. Des de fa uns anys l’Ateneu acull un nombre més gran d’activitats i també a altres entitats que les realitzen en la nostra seu.  Per enfortir aquests vincles i que els socis puguin obtenir tot un seguit de beneficis, hem signat tot un seguit de CONVENIS de COL·LABORACIÓ amb aquestes entitats.

Les entitats amb les que hem signat aquests convenis son, a dia d’avui, les següents:

El Cim Centre Excursionista, entitat que des de fa molts anys té la seva seu al nostre edifici i amb la que farem tot un seguit d’activitats conjuntes.

La Penya Barcelonista de Montcada, que també ha triat posar la seva seu en el nostre edifici i amb els quals farem tots els partits del Barça, un seguit d’activitats conjuntes i darrerament s’ha iniciat el “Seient Lliure” per anar al Camp Nou.

L’Agrupament Escolta “el Turó”, que des dels seus inicis ha estat sempre allotjat a l’ABI. Actualment tenen més d’una cinquantena de nens (tots socis) i amb els que també farem tot un seguit d’activitats obertes per tothom.

La CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua) amb qui hem signat un conveni per promoure l’ús social del català mitjançant diverses activitats.

I no només ho hem fet amb entitats que ja utilitzen l’Ateneu com a seu social, també hem signat un conveni de col.laboració amb LA SCR UNIÓ de Masrampinyo, pel qual els socis d’ambdues entitats gaudiran de la mateixa consideració de socis respecte a les activitats que es dugin a terme per part de cadascuna d’elles.

Per articular tot això hem creat un nou carnet de soci que distribuirem entre tots els socis en breu, i que pretenem que vagi recollint tots els avantatges que s’aniran incorporant al fet de ser membre de l’ATENEU.

És la nostra intenció signar més convenis amb altres entitats que permetin gaudir de més avantatges a tots els socis de l’entitat. Durant el proper CORRELLENGUA signarem un nou conveni amb el SLC, Servei Local de Català, i més endavant amb el Cercle Cultural, Get Back i Teatrac. Finalment també volem desenvolupar la línia d’acords amb les associacions de comerciants.

Leave a comment